Jessica Maats | De Scheidingsadvocaat

Ik vind het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Om die reden zal ik u gedurende het hele proces zo goed mogelijk proberen uit te leggen wat er gebeurt.

In 2009 werd ik, na vijf jaar bij verschillende advocatenkantoren en een rechtsbijstandsverzekeraar te hebben gewerkt, beëdigd als advocaat. In al die jaren ben ik uitgegroeid tot een ervaren advocaat met kennis van meerdere rechtsgebieden, in het bijzonder het familierecht.

 

Toegankelijk

Op een advocaat moet u kunnen bouwen. Ik vind het belangrijk dat u zo min mogelijk drempels ervaart om contact met mij op te nemen. Op e-mails en telefoontjes probeer ik zo snel mogelijk te reageren.

Openheid en eerlijkheid staan in mijn communicatie centraal. Ik vind het belangrijk dat u alles tegen mij durft te zeggen.

Ik vind het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Om die reden zal ik u gedurende het hele proces zo goed mogelijk proberen uit te leggen wat er gebeurt. Dit doe ik zonder dat ik daarvoor ingewikkeld vakjargon gebruik. Uiteraard ben ik tegen u altijd eerlijk over kansen.

 

Creatief

Ik denk graag mee met mijn cliënten en ben creatief in het zoeken naar en het vinden van oplossingen. Ik denk graag ‘out of the box’, waarbij ik ook denk aan niet (strikt) juridische oplossingen.

 

Betrokken

De belangen van mijn cliënt staan centraal. Tegelijkertijd neem ik de leiding als dat nodig is. Ik vind het namelijk belangrijk dat u op mij kan terugvallen.

Indien er kinderen in het spel zijn, stel ik ook hun belangen centraal. Dat doe ik bijvoorbeeld door regelmatig met u te bespreken hoe het met hen gaat, op welke manier u uw kinderen betrekt in de hele procedure, wat de kinderen graag zouden willen en wat zij nodig hebben. Omdat ik ruim tien jaar les heb gegeven aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 22 jaar, kan ik mij goed verplaatsen in hun leefwereld.

 

Privé

Ik ben zelf gescheiden. Samen met mijn nieuwe partner vorm ik nu een samengesteld gezin met een stiefzoon en twee eigen kinderen.

 

Bekendmaking registratie rechtsgebieden

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:
Personen- en Familie recht, Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, Ouderschap en erkenning.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Een scheiding hoeft niet duur te zijn

Een scheiding brengt een onzekere tijd, ook financieel. Nog meer financiële verrassingen kunt u dan niet gebruiken. Daarom werk ik met vaste en scherpe prijzen voor elke zaak.

Contact

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen?