Over De Scheidingsadvocaat

De Scheidingsadvocaat vindt het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Om die reden zullen wij u gedurende het hele proces zo goed mogelijk proberen uit te leggen wat er gebeurt.

Bij De Scheidingsadvocaat zijn uitsluitend advocaten aangesloten die hun sporen in het personen- en familierecht hebben ruimschoots hebben verdiend. Alle advocaten houden zich al bezig met echtscheidingen en hebben meestal een specialisatieopleiding achter de rug.

Alle advocaten voldoen aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse Orde van Advocaten. Op die wijze bent u ervan verzekerd dat u kwalitatief goede hulp krijgt in een moeilijke tijd, tegen vooraf bekende vaste prijzen!

 

Werkwijze

U kunt direct contact opnemen met onze telefonische helpdesk. Tijdens dat eerste telefonische consult brengen wij in kaart waarbij u hulp van een advocaat kunt gebruiken en welke advocaat u daar het beste in kan begeleiden.

 

Vervolgens sturen wij uw zaak door naar een aangesloten advocaat, die zo snel mogelijk contact met u opneemt. De scheidingsadvocaat bespreekt uw zaak verder en plant een bespreking om te bepalen hoe u het beste geholpen kunt worden. Met de advocaat maakt u ook kostenafspraken.

Een scheiding hoeft niet duur te zijn

Een scheiding brengt een onzekere tijd, ook financieel. Nog meer financiële verrassingen kunt u dan niet gebruiken. Daarom werk ik met vaste en scherpe prijzen voor elke zaak.

Contact

Neem contact op voor een consult: