Disclaimer Maats Advocatuur

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie en is niet bedoeld als juridisch advies. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel mr. J.E. Maats-Stokx (De Scheidingsadvocaat) de inhoud van deze website met veel zorgvuldigheid opstelt, garandeert zij nooit dat deze vrij is van onjuistheden of onvolledigheden. Mr. J.E. Maats-Stokx (De Scheidingsadvocaat) is niet aansprakelijk voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op deze website.

Informatie die per e-mail of via de website wordt verzonden aan mr. J.E. Maats-Stokx is niet beveiligd.

Deze website bevat verwijzingen naar andere websites die niet toebehoren aan mr. J.E. Maats. Mr. J.E. Maats is niet aansprakelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen of websites die een verwijzing hebben opgenomen naar deze website.

Een scheiding hoeft niet duur te zijn

Een scheiding brengt een onzekere tijd, ook financieel. Nog meer financiële verrassingen kunt u dan niet gebruiken. Daarom werk ik met vaste en scherpe prijzen voor elke zaak.

Contact

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen?